Author Topic: Are the sounds bugged or is it just me?  (Read 1968 times)

Offline crab

  • Member
  • *
  • Posts: 489
  • literally sweating while trying hard
Are the sounds bugged or is it just me?
« on: November 17, 2013, 04:48:48 pm »
So basically any time hale and his friends are supposed to say something, no sound comes out. Instead, the console spews out things like:

And it would always come out in 2's/4's/etc, but I'm not sure if that matters. I just thought that was interesting.
I've already deleted and re-downloaded all the sounds but they still don't play.
Is this server-wide or is it just me?

Offline VoiDeD

  • Full Admin
  • *****
  • Posts: 2,416
Re: Are the sounds bugged or is it just me?
« Reply #1 on: November 17, 2013, 04:53:48 pm »
It's a clientside issue affecting many people: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=229268

My client is also bugged by this after it had been working fine.

Basically all custom sounds don't work.

Edit: It looks like deleting tf/sound/sound.cache fixes it? Likely temporarily until whatever broke it initially breaks it again.
« Last Edit: November 17, 2013, 04:58:15 pm by VoiDeD »

Offline crab

  • Member
  • *
  • Posts: 489
  • literally sweating while trying hard
Re: Are the sounds bugged or is it just me?
« Reply #2 on: November 17, 2013, 04:58:12 pm »
oh, okay. thanks

Offline crab

  • Member
  • *
  • Posts: 489
  • literally sweating while trying hard
Re: Are the sounds bugged or is it just me?
« Reply #3 on: November 17, 2013, 05:26:38 pm »
Edit: It looks like deleting tf/sound/sound.cache fixes it? Likely temporarily until whatever broke it initially breaks it again.
mk, im gonna try this now
Yep, fixed it. Thanks.
« Last Edit: November 17, 2013, 05:30:07 pm by crab »

Offline BLAKUboy

  • Member
  • *
  • Posts: 262
Re: Are the sounds bugged or is it just me?
« Reply #4 on: November 17, 2013, 05:48:04 pm »
Valve is literally trying to kill this game.
I am totally the prettiest girl on the Prop Hunt server.
#PrettiestGirl2013 #SoTryhard