Author Topic: How do I fix this broken model  (Read 2718 times)

Offline ridiculed

  • Donator
  • ***
  • Posts: 92
  • things.
How do I fix this broken model
« on: January 01, 2015, 08:42:59 pm »
The pic is a few weeks old, but I still have the messed up Radigan. It's only for this hale.
Posting in dead forums

Offline Honeycoin

  • Member
  • *
  • Posts: 35
  • Dosh.
Re: How do I fix this broken model
« Reply #1 on: January 01, 2015, 08:51:19 pm »
What happened to your graphics card?  It's not underpowered, is it?

Offline ridiculed

  • Donator
  • ***
  • Posts: 92
  • things.
Re: How do I fix this broken model
« Reply #2 on: January 01, 2015, 08:53:10 pm »
gtx 770, performance on tf2 is cake

It only happens for this hale.
« Last Edit: January 01, 2015, 09:03:47 pm by ridiculed »
Posting in dead forums

Offline BoBoBo-Bo Bo-BoBoBo

  • Member
  • *
  • Posts: 1,549
  • Venus Power
Re: How do I fix this broken model
« Reply #3 on: January 01, 2015, 08:53:45 pm »
I get it but only to some hats like war pig straps


Offline ridiculed

  • Donator
  • ***
  • Posts: 92
  • things.
Re: How do I fix this broken model
« Reply #4 on: January 17, 2015, 07:18:58 pm »
so

no fix? cause it's happening still
Posting in dead forums

Offline BoBoBo-Bo Bo-BoBoBo

  • Member
  • *
  • Posts: 1,549
  • Venus Power
Re: How do I fix this broken model
« Reply #5 on: January 17, 2015, 09:08:39 pm »
No fix at all, but it hasn't been doing it for me for a while


Offline VoiDeD

  • Full Admin
  • *****
  • Posts: 2,412
Re: How do I fix this broken model
« Reply #6 on: January 18, 2015, 01:16:09 am »
Tried deleting the model? If you don't mind redownloading custom server content, delete the "Team Fortress 2/tf/download/models" directory.

If you've already done that and that hasn't solved the issue, is anyone else getting the issue or is it just isolated to you?

Offline ridiculed

  • Donator
  • ***
  • Posts: 92
  • things.
Re: How do I fix this broken model
« Reply #7 on: January 25, 2015, 09:11:13 pm »
Sorry for the late reply, I'll redownload the content and get back at you when I see the hale again.

I don't know of anyone else who had the problem though.
Posting in dead forums